Ruokakursseilla viihdytään ja opitaan

Kaikille suunnatut Uudenmaan Marttojen kokkikurssit tarjoavat osallistujille uusien taitojen ja tietojen oppimista. Ruokakursseilla työskennellään rennossa ilmapiirissä pareittain tai ryhmissä. Kurssista riippuen on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, erilaisia ruoanvalmistustapoja, kuin makkaran valmistustakin.

Tervetuloa kurssille

Tutustu syksyn 2018 ruokakursseihin. Tarkemmat kurssitiedot ja ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta.

Ilmoittautuminen syksyn kursseille aukeaa 15.5. ensin marttajäsenille ja -yhdistyksille.
Muiden on mahdollista ilmoittautua 1.6. alkaen.

Kursseillamme koetaan onnistumisen iloja yhdessä tehden. Ruokaohjeet saat itsellesi, jotta ruokia voi valmistaa myös myöhemmin kotona. Ruokakurssi kestää teemasta riippuen 3,5 – 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan monipuolinen ateria. Marttajäsenet saavat kursseista 10 euron alennuksen.

Ruoanlaitto on hauskaa yhdessäoloa ja palkitsevaa tekemistä. Meidän kokkauskursseille ovat kaikki tervetulleita!

Todella hyödyllinen ja hyvin suunniteltu kurssi. Tunnelma oli tosi kiva ja kaikki ruoat onnistuivat ja olivat maukkaita. Reseptit pääsevät kotikäyttöön saman tien. Osallistun jatkossakin vastaavalle kurssille

Kurssien yleiset ehdot

  • Kurssimaksu on varausmaksu, jota ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä.
  • Mikäli et pääse osallistumaan kurssille, voit antaa paikkasi eteenpäin.
  • Mikäli kurssi perutaan osallistujamäärän jäädessä alle minimimäärän (8 henkilöä) tai muusta äkillisestä syystä, kurssimaksut palautetaan ilmoittautuneille.
  • Avoimien ruokakurssien alaikäraja on 13 vuotta. Ikäraja ei koske lapsille suunnattuja kursseja, kuten pikkukokki- tai kokataan yhdessä-kursseja.

 

Jaa sivu