Yhteistyö ja tilauskurssit

Teemme paljon yhteistyötä mm. järjestöjen, yritysten ja urheiluseurojen kanssa. Kotitalousneuvonta täydentää yhteistyötahojen omaa toimintaa, ryhmäyttää ja tuo toiminnallista sisältöä. Yhteistyökumppanit voivat valita sopivan kokonaisuuden Uudenmaan Marttojen kurssivalikoimasta, tilata neuvontaretken tai kotitalouden asiantuntijan pitämän luennon.

Tilausruokakurssit

Kerää kimppa ja tilaa kokkikurssi työporukalle, kaveriryhmälle tai vaikka suvulle. Pidämme kursseja myös asiakkaan omissa tiloissa. Illanvietto kokkaillen tiivistää yhteishenkeä ja mahdollistaa rennon kohtaamisen asiakkaidesi, ystäviesi ja työtovereidesi kanssa. Lue lisää.

Sieni- ja villivihannesretket

Tilaa ryhmällesi villivihannesretki kevääksi luonnon helmaan tai syksyksi sieniretki metsään. Koulutetut sieni- ja villivihannesneuvojat tunnistavat sieniä eri tapahtumissa ja heitä voi tilata myös mukaan sieni- tai villivihannesretkelle oppaiksi. Lue lisää.

Yritysyhteistyö

Teemme yritysyhteistyötä useiden kotimaisten toimijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat olleet esimerkiksi Fiskars, Gold&Greens, Kiilto, S-ryhmä, Sinituote, Vaasan ja Valio. Keskustelemme mielellämme mahdollisesta yhteistyöstä yrityksesi kanssa. Ota yhteyttä: tilaukset.uusimaa@martat.fi.