Lapsiperheet

Lapsiperheet ovat yksi suurimpia kohderyhmiä, joiden kanssa meillä on ilo työskennellä. Tarjoamme ruoanlaitto- ja arjenhallintakursseja. Tarjolla on avoimia ruokakursseja lapsille ja aikuisille sekä koululaisille. Teemme yhteistyötä myös yritysten ja järjestön kanssa, edistääksemme lasten ja nuorten terveellisiä ruokailutottumuksia. Marttojen vapaaehtoiset toimivat myös vauva- ja lapsiperheiden parissa.

Maksulliset ruokakurssit

Koululaisille on tarjolla avoimia pikkukokkikursseja kesäloma-aikoina. Muina aikoina voi osallistua aikuisten ja lasten yhteisille kokkikursseille; Hei me kokataan ja Hei me leivotaan. Katso ajankohtaiset kurssit kurssikalenteristamme. 

Yhteistyökurssit

Kaikille avoimet ja ilmaiset lasten Ässäkokkikurssit ovat onnistuneen yhteistyöntulosta SOK:n kanssa. Kursseja on tarjolla koululaisten loma-aikoina. Lue lisää kursseista. Valio Akatemian kanssa kurssitamme urheilevia nuoria terveellisten välipalojen ja ruokailun saloihin. Lue lisää.

Olisko sinun yrityksesi kiinnostunut tekemään yhteistyötä Marttojen kanssa edistääkseen lasten – ja nuorten terveellisiä elämäntapoja ja ruokailutottumuksia? Ota yhteyttä: tilaukset.uusimaa@martat.fi.

Kohdennettu toiminta

Kotitaloudenasiantuntijamme toimivat lapsiperheiden parissa monissa toiminnoissa ja hankkeissa. Yksi näistä on Lapsiperheiden arjen tukeminen- toiminta, jossa järjestetään kotitalouskursseja, luentoja sekä kotikäyntejä pikkulapsiperheille. Lue lisää 

Vapaaehtoistoiminta 

Marttojen vapaaehtoiset toimivat vauva- ja lapsiperheiden hyväksi mm. Vilppu- hankkeessa, jossa vapaaehtoiset ohjaavat toimintatuokioita ja kursseja lapsiperheille. Vapaaehtoisia koulutetaan myös vauvanruokalähettiläksi, joilla on valmiudet luennoida vauvanperheiden ruokailusta ja vauvanruokien itse valmistamisesta. Tutustu toimintaan ja tule mukaan!

Ostopalvelut

Järjestämme kursseja myös tilauksesta lapsille ja nuorille, yhdessä eri yhteisöjen kanssa (yritykset, järjestöt ja urheiluseurat). Ota yhteyttä: tilaukset.uusimaa@martat.fi