Ruokamartta oppii uutta ja jakaa osaamistaan muille

Ruokamartta oppii tehtävässään paljon uuttta ja pääsee jakamaan osaamistaan eteenpäin. Ruokamartalta vaaditaan kiiinnostusta ruokaa ja ravitsemusta kohtaan, sekä innostusta toimia erilaisten ihmisten kanssa. Ruokamartalla ei tarvitse olla alan koulutusta, vaan mukaan voi tulla omien tietojen ja taitojen kanssa.

Koulutusta ja ruokakursseja

Ketjukoulutustyyppisissä ruokamarttakoulutuksissa ruokamartta oppii pitämään ruokakursseja ja luentoja toisille martoille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Uudenmaan marttapiiri järjestää monia mielenkiintoisia koulutuksia vuoden aikana, joista ruokamartta voi valita itselle sopivat. Koulutukset maksavat 20 euroa/koulutus ja suositus on, että ruokamartan oma yhdistys korvaa tämän.

Sopimus vuodeksi kerrallaan

Ruokamartan kanssa tehdään sopimus, joka on vuoden voimassa kerrallaan. Ruokamarttana sitoudut pitämään vähintään kaksi tapahtumaa vuodessa marttayhdistyksille tai muille ryhmille. Ruokamarttana voit toimia myös muissa ruokatapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ruokamartat voivat kouluttautua myös lasten kokkikurssien vetäjiksi tai vauvanruokalähettiläiksi.

Ruokamartta vierailee yhdistyksissä

Tiesitkö, että ruokamartan voi tilata myös omaan yhdistykseen tai ryhmälle pitämään luentoa tai ruokakurssia.

Kiinnostuitko?

Tutustu koulutustarjontaan tai kysy lisää sähköpostilla: aino.posti@martat.fi

Seuraa meitä somessa

 

Tutustu myös muihin vapaaehtoistoiminnan muotoihin!