Ruokamartta oppii uutta ja jakaa osaamistaan muille

Ruokamartta oppii tehtävässään paljon uuttta ja pääsee jakamaan osaamistaan eteenpäin. Ruokamartalta vaaditaan kiiinnostusta ruokaa ja ravitsemusta kohtaan, sekä innostusta toimia erilaisten ihmisten kanssa. Ruokamartalla ei tarvitse olla alan koulutusta, vaan mukaan voi tulla omien tietojen ja taitojen kanssa.

Koulutusta ja ruokakursseja

Ketjukoulutustyyppisissä ruokamarttakoulutuksissa, ruokamartta oppii pitämään ruokakursseja ja luentoja toisille martoille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Uudenmaanpiiri järjestää pääsääntöisesti yhden lähikoulutuksen keväällä ja yhden etäkoulutuksen syksyllä. Teemat vaihtelevat vuosittain. Ruokamartta voi valita itseä kiinnostavat koulutukset. Koulutukset maksavat 20 euroa/koulutus ja suositus on, että ruokamartan oma yhdistys korvaa tämän.

Sopimus vuodeksi kerrallaan

Ruokamartan kanssa tehdään sopimus, joka on vuoden voimassa kerrallaan. Ruokamarttana sitoudut pitämään vähintään kaksi tapahtumaa vuodessa marttayhdistyksille tai muille ryhmille. Ruokamarttana voit toimia myös muissa ruokatapahtumissa ja tilaisuuksissa. Ruokamartat voivat kouluttautua myös lasten kokkikerhojen vetäjäksi.

Ruokamartta vierailee yhdistyksissä

Tiesitkö, että ruokamartan voi tilata myös omaan yhdistykseen tai ryhmälle pitämään luentoa tai ruokakurssia.

Koulutusajankohdat

Syksy 2022

Arjen kemikaalit webinaari ti 27.9 klo 17-18.15. Hinta 10 €. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä

Huom! Ilmoittautumiset ja maksu koulutuksiin vain nettisivujen kautta.

Vinkki!  Muista katsoa myös martta-akatemian kurssi ja luentotarjonta!

Martta-akatemiaan pääset täältä: https://moodle.mmg.fi/martat/login/index.php

Tervetuloa koulutuksiin!

Seuraa meitä somessa

 

Tutustu myös muihin vapaaehtoistoiminnan muotoihin!