Kotoutujille suunnattu kurssitoimintamme tukee sujuvaa arkea, mahdollistaa kohtaamisia sekä edistää kotoutumista ja suomen kielen oppimista. Kursseillamme toimitaan käytännönläheisesti ja tekemällä oppien, huomioiden kunkin ryhmän toiveet ja tarpeet. Toteutamme kotoutujille suunnattua toimintaa hankkeiden ja ostopalvelujen muodossa.

Olemme tehneet paljon yhteistyötä erilaisten kotoutujien parissa työskentelevien järjestöjen, kuten Monaliiku ry:n, Espoon kaupungin maahanmuuttajapalveluiden, Kirkon Ulkomaanavun ja Pro-tukipisteen, kanssa.

KESTI – Kestävät valinnat ja sujuva arki -hanke

Hanke on suunnatta 16-28-vuotiaille kotoutujille ja turvapaikanhakijoille. Keskeisiä teemoja ovat arjen sujumista edistävät kotitaloustaidot, terveellinen ravitsemus sekä kotitalouden fiksut valinnat ihmisten, kukkaron ja ympäristön kannalta. KESTI-kurssisarjalle osallistuvilla on myös mahdollisuus suorittaa 1,5 osaamispisteen opintokokonaisuus, josta he saavat virtuaalisen Open Badge -osaamismerkin, mistä voi olla hyötyä esimerkiksi opiskelu- tai työelämässä. Kysy lisätietoja kotitalouden asiantuntijaltamme, Olga Aulalta: olga.aula@martat.fi.

Ostopalvelut

Tarjoamme kotoutujille suunnattuja yksittäisiä kursseja tai kurssisarjoja myös ostopalveluina. Kysy lisätietoja kotitalouden asiantuntijaltamme, Olga Aulalta: olga.aula@martat.fi.

Jaa sivu