Kuntouttava toiminta

Kotitalousalan asiantuntijamme tukevat kuntouttavan toiminnan avulla asiakkaiden arjen taitoja ja elämänhallintaa, ja sitä kautta oman elämän haltuunottoa sekä työllistymisedellytyksiä. Osallistamme asiakkaat suunnitteluun, tavoitteiden asettamiseen ja itse toiminnan toteuttamiseen. Toteutamme kuntouttavaa toimintaa erilaisten hankkeiden ja toimintamuotojen kautta.

Kohdennettu neuvonta

Ihan Jees Arki

Hankkeessa edistetään 15-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten arjen taitojen oppimista niin ryhmämuotoisesti kuin räätälöidysti nuorten omissa kodeissa. Lue lisää.

VeNyvä

Vertaistoiminta yhden vanhemman perheen nuorille ja heidän vanhemmilleen -toiminnan avulla tuetaan 12–17-vuotiaita nuoria ja heidän vanhempiaan eron jälkeen vertaisuuteen perustuvan vapaa-ajan toiminnan avulla. Lue lisää. 

Arki sujuvaksi

Arjen sujumista vahvistavia kotitalouskursseja pidetään useille eri kohderyhmille: työpajanuorille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, maahanmuuttajille ja heidän perheilleen sekä vangeille ja yhdyskuntaseuraamusasiakkaille. Lue lisää. 

Kotoisa

Kotoisa-hankkeella laajennetaan vankiloissa järjestettävää Arki sujuvaksi -toimintaa vapautumisen jälkeiseen aikaan, asiakkaan arjen ja asumisen tukeen. Lue lisää.

Ostopalvelut

Tarjoamme järjestöille ja yhteisöille elämänhallintaa parantavia toiminnan kautta toteutettavia kursseja myös ostopalveluina. Ota rohkeasti yhteyttä.