Kokkauskurssit & Ruokakurssit

Ruokakursseilla viihdytään ja opitaan

Kaikille avoimet kokkikurssit tarjoavat osallistujille oppimisen iloa, uusia makuja ja yhteisöllisyyttä. Opetuskeittiöllämme Tapiolan metroaseman vieressä järjestettävillä kursseilla työskennellään pienryhmissä. Verkkoruokakurssilla osallistuja pääsee puolestaan kokkailemaan omasta kotikeittiöstä käsin, mutta kuitenkin muiden kanssa yhdessä tehden.

Ruoanlaitto on hauskaa yhdessäoloa ja palkitsevaa tekemistä. Meidän kokkauskursseille ovat kaikki tervetulleita!

”Todella hyödyllinen ja hyvin suunniteltu kurssi.” ”Tunnelma oli tosi kiva ja kaikki ruoat onnistuivat ja olivat maukkaita. ”Osallistun jatkossakin vastaavalle kurssille.”

Tervetuloa kursseille!

Tutustu syksyn 2023 kurssiohjelmaan. Syksyn kursseille ilmoittautuminen avautuu marttajäsenille ja -yhdistyksille 15.5. ja muille 1.6.2023. Tarkemmat kurssitiedot ja ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta.

Kursseillamme koetaan onnistumisen iloja yhdessä tehden. Ruokaohjeet saat itsellesi, jotta ruokia voi valmistaa myös myöhemmin kotona. Ruokakurssi kestää teemasta riippuen 3,5 – 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan monipuolinen ateria.

Marttajäsenet saavat kursseista 10 euron alennuksen.

Tilojen esteettömyys

  • Tilamme ovat lähes esteettömät, tila sisältää muutamia matalia kynnyksiä.
  • Tiloistamme löytyy invahissi ja inva-wc.
  • Liikunta- tai toimintarajoitteissilla asiakkailla voi olla mukanaan avustaja, eikä hän maksa erikseen osallistumisestaan. Mahdollisesta avustajasta tulee ilmoittaa kurssin ohjaajalle etukäteen.