Yhdistystoiminnan tueksi

Tälle sivulle on koottuu tietoja ja materiaaleja, joita voi käyttää yhdistystoiminnassa apuna. Mikäli et löydä etsimääsi materiaalia voit olla yhteydessä tilaukset.uusimaa@martat.fi

Yhdistyskanava on yhdistysten etuovi

Yhdistyskanavalta löytyvät mm. tapahtumien ohjeistukset, perustietoa yhdistyksen toiminnasta, tarvittavat asiakirjat ja lomakkeet sekä tietoa sääntöuudistuksesta. Siirry yhdistyskanavalle tästä.

Käyttäjätunnukset

Uusien käyttäjätunnusten tilaaminen ja viestit erinäisiin tunnuksiin liittyen tulee laittaa sähköpostitse osoitteeseen: tunnukset@martat.fi. Tämä koskee kaikkia tunnuksia, liittyen esimerkiksi intraan, toiminnantilastointiin, martat.fi:n yhdistyssivuihin jne.

Jakomateriaali

Marttatoiminnan tueksi tuotetaan paljon erilaista materiaalia, joita yhdistykset voivat hyödyntää marttailloissa, tapahtumissa ja neuvonnassa. Voit selata ja ladata käyttöönne digitaalisia versioita martat-issuussa. Piirillä on jokin verran myös painettuja lehtisiä yhdistysten ja vapaaehtoisten käyttöön. Nämä materiaalit on listattu erilliselle sivuille, johon voit siirtyä tästä.

Tiloja yhdistystoimintaan