Dream Circus Oy

Vuonna 2018 perustettu Dream Circus Oy alkoi kahden varkautelaisen siskon unelmasta valmistaa kotimaisia vaatteita oman tuotannon luomukankaista. Nykyään meitä sirkuslaisia on jo paljon isompi joukko työskentelemässä unelmiemme parissa!  Oma tuotemerkkimme ehta by Dream Circus tarjoaa vastuullisesti tuotettuja suomalaisia hyvänmielen tuotteita.

Valikoimastamme löydät Suomessa valmistetut aikuisten ja lasten vaatteet sekä asusteita. Tee-se-itse-henkiset Martat löytävät myös joustavia vaatetuskankaita ompeluun. Valikoimassamme on myös ihania kodintekstiilejä, jotka ovat niin ikään ommeltu Suomessa. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu, Design from Finland ja D.O. Saimaa -merkit.

Kaikki vaatteemme suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa. Iso osa vaatteistamme myös ommellaan Suomessa edelleen oman tuotantomme luomukankaista. Osa vaatteistamme valmistetaan vastuullisesti Portugalissa. Kuosit kankaissamme ovat persoonallisia, omaleimisia. Kaikki kankaat valmistetaan aina Euroopassa. Kokovalikoima vaatteissamme on välillä S-XXXL. Vaatteemme istuvat hyvin ja ovat kekseliäitä leikkauksiltaan.

Elämänilo, leikkisyys, kotimaisuus ja ekologisuus ovat meille tärkeitä asioita, jotka kuvaavat meitä hyvin.

Tervetuloa mukaan unelmiemme sirkukseen!

Tarjoamme Martoille 15% alennuksen kaikista verkkokauppamme normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saat käyttöösi syöttämällä etukoodin: martta15 verkkokaupan ostoskorissa tai kassalla kupongille tarkoitettuun kohtaan. Huomioithan koodissa pienet kirjaimet.

Alennuksen saa myös myymälässämme osoitteessa Kauppakatu 47, Varkaus.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai tilaamisesta voit olla yhteydessä Petraan petra@dreamcircus.fi tai puhelimitse +358 44 989 2686.