Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti muistuttaa lukijaa siitä mikä elämässä on tärkeintä. Autamme huomaamaan hyvät hetket, innostumaan arjesta ja näkemään elämän merkityksellisyyden.

Tunnistamme ja kerromme ne tarinat, jotka juuri nyt pitää kertoa ja jotka tekevät näkyväksi ihmisen syvimmät tarpeet. Yhdistämme myös sukupolvia – lukijoina paljon äitejä ja tyttäriä.

Koskettavien tarinoiden lisäksi KK tarjoaa parhaat ja juuri oikeat vinkit arjen intohimoihin: kokkaamiseen, sisustamiseen, käsillä tekemiseen, kirjoihin, keräilyyn ja puutarhan hoitoon.

Kodin Kuvalehti on aina ykkösvalinta myös jouluihmiselle. Joulun alla ilmestyy jälleen neljä vahvaa joulunumeroa (21, 22, 23, 24). Joululehtien mukana tilaaja saa suositun seinäkalenterin seuraavalle vuodelle.

Seinäkalenterin lisäksi tarjoamme tilaajillemme vuoden aikana 3 upeaa tilaajalahjaa, joita irtonumero-ostajat eivät saa! Tammikuussa pihan ja puutarhan muistiinpanovihon, kesäkuussa ristikkolehden ja syksyllä villasukkalehden.

Jäsenetuna saat Kodin Kuvalehti 6 kk 49€ + 2 kk kaupan päälle. Tee tilaus TÄÄLLÄ. Tarjous on voimassa kesäkuun 2024 loppuun saakka.