Uudenmaan Marttojen jäsenedut

Edullisemmin kurssille

Uudenmaan Marttojen jäsenet saavat piirin kaikista piirin ruokakursseista 10 euron alennuksen. Lisäksi jäsenillä on etuosto-oikeus kursseille. Etu on henkilökohtainen.

Marttajäsenille on tarjolla myös valtakunnalisia jäsenetuja. Tutustu niihin tarkemmin täällä.

Yhdistyksille tilavuokrista alennusta

Uudenmaan Marttojen marttayhdistykset voivat vuokrata opetuskeittiöitä sekä juhlasalia -50% normaalihinnoista. Tiedot tilavuokrista löydät täältä. Kyselyt ja varaukset tilaukset.uusimaa@martat.fi .Huom! Tiloja ei vuokrata kiireisimpään sesonki aikaan esim. pikkujoulukausi.

Ajankohtaiset jäsentarjoukset

Eri yhteistyötahot tarjoavat jäsenillemme erilaisia vaihtuvia jäsenetuja ja tarjouksia.

Hammashoidon hinnoista 5 % alennus

Hammashoitoasema Dentti tarjoaa jäsenillemme kiinteän 5 % alennuksen hoitohinnoista. Alennus koskee hammaslääkärien ja suuhygienistien omaa hoitotyötä, eikä esim. proteettisten töiden laboratoriokustannuksia. Varaa aika Dentin kautta ja mainitse varauksen yhteydessä jäsenyytesi.

Lisäksi jäsenetuna on seuraavanlainen hoitopaketti:

  • Tarkastus ja hoidon tarpeen arvio
  • Suppea hammaskiven poisto ja ehkäisevä hoito
  • Kotihoidon kertaus
  • Tarvittaessa hampaiden sivualueiden röntgenkuvaus

Paketin hinta jäsenille on 69 € / 84,50 € (norm. 147,50 € / 163 €). Hinta on potilaan maksama ns. omavastuuhinta, josta on vähennetty Kela-korvauksen osuus. Paketille on kaksi hintaa, koska Kela korvaa tarkastuksen vain joka toinen vuosi.

Dentin toimipiste on Helsingin Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Lue lisää hammastoitoasemasta ja ota yhteyttä.