Edullisemmin kurssille

Uudenmaan Marttojen jäsenet saavat piirin kaikista piirin ruokakursseista 10 euron alennuksen ja sieni- ja villivihannesretkistä 5 euron alennuksen. Lisäksi jäsenillä on etuosto-oikeus kursseille.

Marttajäsenille on tarjolla myös valtakunnalisia jäsenetuja. Tutustu niihin tarkemmin täällä.

Ajankohtaiset jäsentarjoukset

Eri yhteistyötahot tarjoavat jäsenillemme erilaisia vaihtuvia jäsenetuja ja tarjouksia.

Kesäteatteriin erikoishinnoin

Taaborin Kesäteatteri tarjoaa vuonna 2019 Martoille mahdollisuuden osallistua Tuhkimo-kesänäytelmään erikoishinnoin. Teatteri tarjoaa todellisen satuklassikon,
kauniin ja riipaisevan tarinan Tuhkimosta. Tuhkimon ensi-ilta on perjantaina 19.7.2019 klo 18.00. Näytelmää esitetään Taaborinvuorella joka päivä aina 1.8.2019 saakka.

Marttahinnat
 • Aikuiset 20,00 € (norm. 25,00 €)
 • Lapset 3-14-vuotiaat 12,00 €
 • Eläkeläislippu 18,00 €
Lippujen tilaaminen
 • Liput ovat tilattavissa sähköpostilla: liput@taaborinkesateatteri.fi
 • Laittakaa sähköpostitilaukseen maininta MARTAT.
 • Ilmoitathan lipputilauksen yhteydessä nimesi, osoitteesi, lippujen kappalemäärän sekä joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi sekä tietysti sen, mille päivälle haluatte liput. Liput toimitetaan postitse laskun kera (ilman lisäkustannuksia)
 • Lisätietoja näytelmästä www.taaborinkesateatteri.fi

Vesijumppaan 20 % alennus

FitPit Oy on liikuntapalveluja tuottava yritys, olemme tuottaneet elämyksellisiä liikunta- ja hyvinvointipalveluja ammattitaidolla vuodesta 2015. Hyvinvointi, uuden oppiminen, liikunnan riemu, terveelliset elämäntavat, mielen hallinta, ruokavalio, arjen tasapaino; nämä ovat meille tärkeitä arvoja. Tule liikkumaan kanssamme ja koe liikkuminen uudella tavalla!

Tarjoamme Martoille 20% alennuksen seniorien vesijumppakursseista. Alennuksen saa kun ilmoittautumisen yhteydessä kerrot kuuluvasi Marttoihin. Etu on voimassa vuoden 2019.

Lisätietoa ja Ilmoittautuminen kursseille FitPitin sivuilta.

Hammashoidon hinnoista 5 % alennus

Hammashoitoasema Dentti tarjoaa jäsenillemme kiinteän 5 % alennuksen hoitohinnoista. Alennus koskee hammaslääkärien ja suuhygienistien omaa hoitotyötä, eikä esim. proteettisten töiden laboratoriokustannuksia. Varaa aika Dentin kautta ja mainitse varauksen yhteydessä jäsenyytesi.

Lisäksi jäsenetuna on seuraavanlainen hoitopaketti:

 • Tarkastus ja hoidon tarpeen arvio
 • Suppea hammaskiven poisto ja ehkäisevä hoito
 • Kotihoidon kertaus
 • Tarvittaessa hampaiden sivualueiden röntgenkuvaus

Paketin hinta jäsenille on 69 € / 84,50 € (norm. 147,50 € / 163 €). Hinta on potilaan maksama ns. omavastuuhinta, josta on vähennetty Kela-korvauksen osuus. Paketille on kaksi hintaa, koska Kela korvaa tarkastuksen vain joka toinen vuosi.

Dentin toimipiste on Helsingin Rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Lue lisää hammastoitoasemasta ja ota yhteyttä.

Jaa sivu