Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan

Martoissa voit olla mukana monenlaisessa vapaaehtoistoiminnassa, tehdä hyvää ja vaikuttaa. Valitse itsellesi sopivin tapa olla mukana. Lue lisää toiminnastamme ja siitä, miten pääset mukaan. Lämpimästi tervetuloa vapaaehtoistoimintaan!

Haluaisitko pitää ruokakursseja toisille martoille tai vaikka lapsille? Oletko käsityöihminen tai viherpeukalo? Asuuko sinussa pikkunörtti, joka innostuu nettijutuista? Ehkä haluaisit tukea toisia marttoja yhdistystoiminnassa tai auttaa maahanmuuttajia sopeutuman uuteen kotimaahan. Vapaaehtoistoiminnassa voit ottaa kaiken osaamisesi ja elämänkokemuksen käyttöön. Olet tervetullut juuri sellaisena kun olet, vapaaehtoistoimintaan tarvitaan kaiken ikäisiä ja taustaisia ihmisiä.

Monta tapaa toimia ja vaikuttaa

Tällä sivustolla on esiteltynä Ruokamartat, Käsityömartat, Kansainväliset martat, Vertaismartat, Puutarhamartat ja Mediamartat.

Marttojen kahvilat

Marttojen kahvilat ovat kaikille avoimia tapahtumia kiinnostavilla teemoilla.

  • Hyvän olon kahvilassa aiheet liikkuvat hyvässä olossa ja jaksamisessa.
  • Puutarhakahviloissa pääosassa ovat kasvit ja puutarhanhoito – teemoja kasvienhoidosta ja kukkien sidonnasta puutarhavierailuihin.
  • Kässäkahviloissa opitaan monenlaista uutta kädentaitojen alalla.

Hyvää mieltä ja kokemustenvaihtoa samanhenkisten ihmisten tapaamisissa. Tarkemmat tiedot ja kahviloiden aikataulut löydät tapahtumakalenteristamme.

Kiinnostuitko – kysy lisää!

Aino Posti
Uudenmaan Marttojen kehityspäällikkö
aino.posti@martat.fi

Jaa sivu