Marttamatka Sambiaan

Hae mukaan matkalle, joka ei unohdu!

Marttaliiton ensimmäinen jäsenmatka yli viiteen vuoteen suuntautuu eteläiseen Afrikkaan Sambian Livingstoneen 4.-13.5.2024. Tutustumme Marttojen kehitysyhteistyökumppanin Vilolen työhön, vammaisten naisten asemaan, sambialaiseen ruokakulttuurin ja luontoon. Vierailemme myös Victorian putouksilla.

Matka-aikataulu ja majoitus

  • Lähdemme yhdessä Helsinki – Vantaalta lauantaina 4.5.2024.
  • Lähdemme takaisin päin Livingstonesta sunnuntaina 12.5. ja olemme Suomessa maanantaina 13.5.
  • Menomatkalla yövymme yhden yön Etelä-Afrikassa Johannesburgissa lähellä lentokenttää.
  • Lennot: Helsinki – Amsterdam – Johannesburg – Livingstone– Johannesburg – Amsterdam – Helsinki
  • Lentoyhtiöt: KLM, Airlink South Africa
  • Majoitus hotelli Oriental Swan, Livingstone 5.-12.5. Majoitus kahden hengen huoneissa.

Matkan hinta

Matka on martoille omakustannushintainen 2200 euroa. Marttaliiton kahden matkanjohtajan matkakuluja ja matkan suunnittelukuluja ei ole laskettu hintaan, vaan ne ovat Marttaliiton panosta jäsenmatkaan.

Hinta sisältää lennot Helsingistä eteenpäin, majoituksen (myös lentokenttähotellin Johannesburgissa ja kuljetuksen sinne) 2 hengen huoneissa aamiaisineen, ryhmän käytössä olevan bussin Livingstonessa, asiaohjelman ja retkiohjelman (Victorian putoukset, ruokakurssi, safari ja/tai risteily Sambesi-joella).

Matkan hinta perustuu edellä mainittuihin lentoyhteyksiin ja matkaohjelmaan. Mikäli joudumme tekemään näihin muutoksia meistä riippumattomista syistä (kuten lentojen myöhästymiset tai peruuntumiset), mahdolliset lisäkustannukset jaetaan osallistujien kesken.

Jokainen kustantaa itse matkavakuutuksen, rokotukset, malarialääkityksen, ateriat sekä mahdolliset taksimatkat Livingstonessa.

Ensimmäinen erä 200 euroa maksetaan 15.2. mennessä ja toinen erä 2000 euroa 15.3. mennessä myöhemmin ilmoitettavalla viitteellä Marttaliiton tilille.

Mitä odotamme hakijoilta

Kiinnostusta Marttojen kehitysyhteistyötä kohtaan ja halua viestiä siitä martoille ja/tai suurelle yleisölle matkan jälkeen.

Joustavuutta, koska matkan aikana varmasti sattuu pieniä yllätyksiä ja matkaohjelmamme elää olosuhteiden mukaan.

Kohtuullista terveyttä, jotta jaksat pitkät lennot ja ajoittain kuumat olosuhteet kohteessamme.

Hakuaika ja ilmoittautumislomake

Hakuaika matkalle on 1.11.-31.12.2023.

Pääset hakulomakkeeseen tästä Surveypal-linkistä.

Matkalle valitaan 16 marttaa alueellisin ja motivaatioperustein. Emme aseta hakijoita järjestykseen sen perusteella, milloin hakemus on jätetty. 

Diaesitys: Marttamatka Sambiaan -info pdf-muodossa Tutustu diaesitykseen, joka kertoo enemmän matkan taustoista, tavoitteesta ja ohjelmastamme Livingstonessa.