Martat mukana Pridessa

Marttaliitto on myös vuonna 2024 Helsinki Priden virallinen yhteisökumppani. Tervetuloa mukaan juhlimaan yhdenvertaisuutta kanssamme!

Pride-kumppanuus sopii hyvin Marttojen arvopohjaan. Martoille kaikki ovat yhdenvertaisia ja Martoissa kaikki ovat yhdenvertaisia. Marttailu kuuluu kaikille iästä, taustasta, sukupuolesta, elämäntilanteesta ja kaikista mahdollisista tekijöistä riippumatta. Edistämme kaikenlaisten perheiden ja kotien hyvää ja kestävää arkea.

Helsinki Pride -kulkue 29.6.2024

Kutsumme kaikki martat ja martanmieliset liittymään joukkoomme yksin tai yhdessä ystävien ja läheisten kanssa! Tervetuloa marttojen kanssa marssimaan Helsinki Pride -kulkueeseen sekä etkoilemaan ja ehostautumaan yhdessä ennen sitä. Kohdataan toisemme jälleen kesän iloisimmassa tapahtumassa, puetaan yllemme marttamekot, -teepaidat tai -huivit ja lisätään vielä tehosteeksi glitteriä ja sateenkaaren värejä.

MARTTOJEN PRIDE-ETKOT
Järjestämme tänäkin vuonna suomen- ja ruotsinkielisten marttojen yhteiset kulkue-etkot lauantaina 29.6. kello 9-11 Helsingfors Svenska Marthaföreningenin tiloissa osoitteessa Simonkatu 12 A 5. Aamupäivän aikana nautimme brunssista, toistemme kohtaamisesta ja Pride-kulkueeseen ehostautumisesta. Ota itsellesi mukaan mahdolliset sateenkaarirekvisiitat ja meikkitarvikkeet. Tuomme käyttöösi biohajoavia glittermeikkejä. Lähdemme kävelemään kohti Senaatintoria ja Helsinki Pride -kulkueen lähtöä yhdessä kello 11.

ILMOITTAUDU MUKAAN ETKOILLE TÄSTÄ

PRIDE-KULKUE
Joukkoomme Helsinki Pride -kulkueeseen voi liittyä myös ilman etkoille osallistumista tai ilmoittautumista. Tällöin tapaamme suoraan Senaatintorilla kello 11.30. Kulkue lähtee liikkeelle kello 12.00. Marttojen kävelyblokki tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Kulkuereitti on tuttuun tapaan Senaatintorilta Aleksanterinkatua pitkin Mannerheimintielle ja Espalta Kasarmikatua seuraten aina Kaivopuistoon saakka. Muista pakata oma juomapullo mukaan!

PUISTOJUHLA
Tänä vuonna meillä ei ole omaa tapahtumatelttaa Kaivopuistossa, mutta kokoonnumme kulkueen jälkeen puistoon piknikille. Omat viltit ja piknikeväät mukaan!

Lisätietoja: Emilia Laine, emilia.laine(at)martat.fi