Kiilto Kodinpuhdistustuotteet ja Martat tekevät yhteistyötä viihtyisän kodin puolesta. Yhteinen tavoitteemme on helpottaa arkea ja luoda hyvinvointia. Haluamme innostaa yhdessä siivoamiseen. Uskomme, että puhtaan raikas koti ja yhdessä tekeminen tuovat arkeen hyvää oloa.
S-ryhmä ja Martat tekevät yhteistyötä edistääkseen suomalaista ruokakeskustelua ja kestävän kehityksen mukaisia kuluttajavalintoja. Yhteistyötä tehdään Ruoka-Kalevala – ruokakokemusten ja -tunnelmien keruun merkeissä. Martat-lehden välissä julkaistaan Yhteishyvän hävikkiruokaliite.  S-ryhmä tukee Marttojen Ässäkokki-kurssitoimintaa. SuomiAreenassa S-ryhmä ja Martat tekevät yhteistyötä.
Sinituotteella ja Martoilla on yhteinen Moppirata-kiertue. Vapaaehtoiset pitävät 4-luokkalaisille toiminnallisia siivoustyöpajoja syksyllä 2017. Moppirata-kiertue on Sinituotteen lahja 100-vuotiaalle Suomelle.
Fazer ja Martat uskovat suomalaiseen leipään ja leipäkulttuuriin. Näe leipä uusin silmin – aineisto on tehty yhteistyössä marttojen ruokakursseille.
  Valio Akatemia ja Marttaliitto tekevät yhteistyötä nuorten terveellisten ruokatottumusten puolesta. Marttapiirit pitävät liikkuville nuorille kokkauskursseja, joissa opetellaan valmistamaan helppoja, ravitsevia ja monipuolisia aterioita. Käytännön ruoanvalmistuksen ohessa nuorille annetaan tietoa järkevästä syömisestä, ruokarytmistä, urheilijan lautasmallista, juomista ja kilpailupäivän rytmityksestä.
VSM Finland ompelukoneiden maahantuojana lahjoitti kaikille 16 piirille 2 ompelukonetta, silitysraudan ja nypynpoistajan. Tämä mahdollistaa Garderobi-tapahtumien käsityöpajojen toteuttamisen.
Arabia ja Marttaliitto ovat tehneet yhteistyössä Suomi100 – Syödään yhdessä Suomi hyvää -videoklippejä ja kannustavat ihmisiä kokoontumaan yhteisen pöydän ääreen.

 

Jaa sivu