”Marttaliitto on ihanan kodikas työpaikka”

Victoria Kilpinen-Mangström työskentelee taloushallinnon asiantuntijana osana Marttaliiton viisihenkistä talous-, hallinto- ja it-tiimiä.

Aloitin työt Marttaliitossa lähes neljä vuotta sitten. Halusin Martoille töihin sen takia, että taloushallinnon asiantuntijan työnkuva on laaja ja monipuolinen. Minulle on tärkeää, että työskentelen organisaatiossa, joka tekee merkityksellistä työtä.

Koulutukseltani olen tradenomi (yamk) ja olen aikaisemmin työskennellyt muun muassa pankkialalla asiakasvastaavana, säätiössä taloushallinnon assistenttina ja yliopistossa projekticontrollerina.

Arkeani helpottaa se, että Marttaliitto tarjoaa mahdollisuuden tehdä laajasti etätyötä. Asun kauempana toimistolta, joten etätöiden avulla minun on helpompi sovittaa vapaa-aika ja työ yhteen.

Hyvä esihenkilö tukee tarvittaessa mutta samalla antaa vapaat kädet toimia. Joka luottaa ja pitää alaistensa puolta. Työyhteisössä on tärkeää, että luotetaan ja ollaan ystävällisiä toisillemme.

Suosittelen Marttaliittoa kaikille, jotka haluavat päästä tekemään monipuolisia työtehtäviä. Organisaatiomme on pieni, joten monessa roolissa työnkuva ei ole niin tarkasti rajattu, kuin suuremmissa työyhteisöissä.

Pidän Marttaliittoa ihanan kodikkaana työpaikkana. Meille on aina mukava tulla töihin. Parasta Marttaliitossa on ehdottomasti työkaverit. Työhyvinvoinnista huolehditaan esimerkiksi virkistystoiminnalla, jota järjestetään sekä oman tiimimme että koko henkilökunnan kesken.