”Esihenkilöni luottaa osaamiseeni ja tukee kehittymistäni työssäni”

Satu Salo työskentelee järjestösihteerinä Marttaliiton kansalaistoiminnan- ja viestinnän tiimissä.

Palvelen jäseniämme ja yhdistyksiämme sähköpostitse, puhelimitse sekä asiakaspalvelun chatissa. Autan jäseniämme esimerkiksi jäseneksi liittymiseen, jäsenyyden päättämiseen ja jäsenmaksuun liittyvissä asioissa. Käsittelen myös Martat-lehden tilauksia. Lisäksi vastaan Marttojen vuosi- ja ansiomerkeistä. Käsittelen vuosimerkkitilauksia ja valmistelen ansiomerkkianomuksia pääsihteerin ja hallituksen hyväksyttäviksi. Lisäksi vastaan vuosi- ja ansiomerkkien hankinnoista.

Työtehtäviini kuuluvat muun muassa jäsenrekisterin hallinnointi ja jäsen- ja yhdistystietojen ylläpitäminen sekä rekisterin jatkokehittäminen CRM-järjestelmässämme.

Olen koulutukseltani filosofian maisteri. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa opiskelijahallinnon parissa korkeakoulusektorilla sekä viestintäasiantuntijana markkinointi- ja viestintätoimistossa.

Pääsin tekemään arvojeni mukaista työtä

Hain Martoille järjestösihteeriksi, sillä paikka vaikutti mielenkiintoiselta. Tehtävässä pääsen hyödyntämään vahvuuksiani asiakaspalvelun parissa ja kehittämään osaamistani CRM-järjestelmän hallinnoinnissa. Martat on hiljattain ottanut käyttöön asiakastietojärjestelmä Salesforcen CRM-järjestelmän. Järjestelmä oli minulle entuudestaan tuttu yliopiston opiskelijahallinnosta ja minua kiinnosti mahdollisuus päästä syventämään osaamistani CRM:n parissa.

Martoilla pääsen tekemään arvojeni mukaista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnallisesti kuin jokaisen martan elämässä. Minua kiinnosti myös ennen kaikkea järjestötyön monipuolisuus.

Marttaliitto on työpaikka, jossa on avoin ja lämminhenkinen työkulttuuri. Marttaliitossa on monipuolista osaamista ja työyhteisössä tuemme toisiamme työtehtävissä. Työnantajana Marttaliitto on joustava; työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on helppoa. Marttaliitto huolehtii työntekijöistään muun muassa kattavalla työterveyshuollolla. Koen oman työni monipuoliseksi ja olen päässyt vaikuttamaan omaan työnkuvaani omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Tiimissäni on hyvä yhteistyöhenki

Työskentelen järjestö- ja viestintätiimissä. Tiimin työnkuva on laaja, joten tiimistä löytyy hyvin monipuolista asiantuntemusta. Tiimini tukee vahvasti toisiaan työtehtävissään ja meillä on hyvä yhteistyöhenki. Ongelmat ja haasteet ratkotaan yhdessä.

Koen, että Marttaliitossa esihenkilöni luottaa vahvasti osaamiseeni ja tukee kehittymistäni työssäni. Esihenkilöni on tukenut minua esimerkiksi tarjoamalla kouluttautumismahdollisuuksia ja huolehtimalla työmäärästäni kiireisinä työaikoina. Koen, että voin keskustella esihenkilöni kanssa avoimesti työstäni ja sen tuomista haasteista sekä jakaa myös työni ilot ja onnistumiset.

Yhteiset lounas- ja kahvihetket työkavereiden kanssa ovat päivittäinen yhteishenkeä ylläpitävä rutiini ja jokainen uusi työntekijä otetaan avoimesti ja ilolla mukaan työyhteisöön. Marttaliitossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja avoin työyhteisö.

Kaikkiin kokouksiin on mahdollista osallistua myös etänä.

Marttaliitossa on käytössä mahdollisuus etätyöhön. Kaikkiin kokouksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Tämä tukee hyvin työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Marttaliitolla on myös käytössä liukuva työaika, joka mahdollistaa omien menojen hoitamisen joustavasti myös työpäivän välissä.

Huolehdin itse työelämän ja vapaa-ajan tasapainosta esimerkiksi työn suunnittelulla, jotta ehdin tehdä työn työajan puitteissa. Työkone ja -puhelin menevät kiinni työpäivän päätteeksi enkä esimerkiksi lue työsähköpostia työajan ulkopuolella. Työyhteisössä ei odoteta viesteihin reagointia työajan ulkopuolella.

Työnantaja järjestää virkistyspäivän kahdesti vuodessa sekä pikkujoulut. Virkistystoiminta on monipuolista ja siinä otetaan työntekijöiden toiveet huomioon. Virkistystoiminnassa on vahvasti läsnä yhdessä tekeminen ja tiimihengen vahvistaminen. Marttaliitto tarjoaa työntekijöilleen myös virike-etua kahdesti vuodessa, jolloin virkistäytymään pääsee työnantajan tuella myös vapaa-aikanaan. Itse olen esimerkiksi hyödyntänyt virike-etua käymällä teatterissa, uimassa ja elokuvissa.

Lähityössä Marttaliitto tarjoaa työntekijöilleen aamupäivä- ja iltapäiväkahvit ja päivittäiset kahvihetket ovatkin mukavia ja tärkeitä arjen virkistyshetkiä.

Villasukat jalassa ja teemuki kädessä

Parasta Marttaliitolla on ennen kaikkea ihana työyhteisö sekä monipuolinen työnkuva merkityksellisen työn parissa!

Suosittelisin Marttaliittoa ennen kaikkia sellaisille henkilöille, joita kiinnostaa vaikuttava ja merkittävä työ järjestökentällä. Henkilöille, joka viihtyy rennossa työpaikassa, jossa ei istuta puku päällä vaan villasukat jalassa ja teemuki kädessä. Marttaliitto sopii henkilölle, joka kaipaa työltään monipuolisuuttaja joustavuutta.