Martat on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö on puoluepoliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton.

Suomessa on 14 Marttapiiriä (16 toimipistettä), joihin yli 1200 yhdistystä kuuluvat. Yhdistykset suunnittelevat oman ohjelmansa jäsenten toiveiden mukaan. Toiminnassa otamme huomioon järjestön perustarkoituksen. Jäsenet eli martat toimivat asuinalueensa yhdistyksissä ja vaikuttavat itse toimintaansa.

Katso järjestöesittelymme!

martat_yleisesite2016_s1

Tarjoamme jäsenillemme yhteisön, jossa voi osallistua monipuoliseen toimintaan, oppia uusia taitoja ja vaikuttaa lähiympäristöön sekä yhteiskuntaan.

Toiminta-alueet

  • Kotitalousasiantuntijat järjestävät mm. ruoka- ja puutarhakursseja
  • Marttayhdistyksissä harrastetaan ja opitaan uutta.
  • Osallistumme kansainväliseen yhteistyöhön.
  • Vaikutamme yhteiskunnallisesti.
  • Toimimme kaikkialla Suomessa.
  • Olemme kaikille avoin järjestö.

Tehdään yhdessä

Martat tekevät yhteistyötä mm. järjestöjen, kuntien, yritysten, viranomaisten, seurakuntien ja oppilaitosten kanssa. Kotitalousneuvonta täydentää yhteistyötahojen omaa toimintaa. Yhteistyökumppanit voivat valita sopiovan kokonaisuuden Marttojen kurssivalikoimasta. Sisällöt voidaan myös suunnitella yhdessä kumppaneiden ja asiakkaide kanssa.

Tilaa kursseja, luentoja tai sieni- ja villiyrttiretkiä asiakkaillesi tai työntekijöillesi. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Tutustu Marttajärjestöön ja marttoihin