Joululahjoitus

Tekikö yrityksesi tänä jouluna lahjoituksen Martoille? Kerro lahjoituksesta työntekijöillesi, yhteistyökumppaneillesi sekä sosiaalisessa mediassa. Alta löydät valmiita sähköisiä postikortteja eri kanaville.


Kotimaan keräys

Valmis tekstipohja:

Hyvää joulua! Tänä vuonna me [yrityksen nimi] halusimme tukea Marttojen kotimaan lapsiperheiden parissa tehtävää työtä. Lahjoituksella Martat järjestävät lasten omia kokkikursseja, lasten ja vanhempien yhteisiä kursseja sekä neuvonnallisia kotikäyntejä. Martat on 1899 perustettu, kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö. Martat toimivat sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla.


Ulkomaan keräys

Valmis tekstipohja:

Hyvää joulua! Tänä vuonna me [yrityksen nimi] halusimme tukea Marttojen kehitysyhteistyötä Afrikassa. Lahjoituksella Martat tukevat Kamerunin, Etiopian ja Malawin naisia ja tyttöjä kouluttamalla heitä ravitsemuksessa, kotitaloustaidoissa ja pienyrittäjyydessä. Etiopiassa erityisenä kohderyhmänä ovat Addis Abeban vammaiset naiset, joille järjestetään itsemääräämisoikeutta ja elämäntaitoja vahvistavia koulutuksia. Martat ovat tehneet työtä Afrikassa jo 40 vuoden ajan.