Piirakkakoulu

Piirakkapajan piirakkakoulu Joensuun torilla

Mistä tietää, että karjalanpiirakan kuori on riittävän ohut? Entä tiedätkö, mitä tarkoittaa rypyttäminen ja mitä tehdään piirakkapulikalla? Ei hätää, piirakkakoulussa opitaan.

Alkaen kesäkuussa 28.6. keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-14 Joensuun torilla, Marttakahvion viereisessä Piirakkapajassa opetellaan perinteisten karjalanpiirakoiden valmistusta piirakkakouluissa, johon tervetulleita ovat kaikki lapset ja aikuiset. Koulun suorittaneet saavat maistella leipomuksiaan pillimehun/kahvin/teen kera sekä todistuksen muistoksi. Hinta on 10 €/lapsi ja 20 €/aikuinen. Koulu pidetään, kun osallistujia on vähintään kolme. Tiedustelut vapaista koulupaikoista, ilmoittautuminen ja maksusuoritus Marttakahvioon, 050 300 0502.

Lisäksi järjestämme piirakkakouluja 6-10 hengen ryhmille tilauksesta läpi vuoden. Kesäisin ne pidetään Piirakkapajalla ja talvisin Marttakeskuksella. Tiedustelut näistä Marttakeskukseen pohjois-karjala@martat.fi, 050 448 1125. Yli 10 hengen ryhmien piirakkakoulut toteutetaan aina torin laidalla Marttakeskuksella.

Tervetuloa tutustumaan karjalaiseen perinteeseen sen herkullisimmassa muodossa!