Ruoka- ja puutarhakurssit

-> Marttayhdistysten kurssit tältä sivulta

Pohjois-Karjalan Martat järjestävät kursseja monipuolisilla aiheilla: makumatkoja, arkiruokaa, leivontaa, puutarhanhoitoa jne. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti Joensuussa Marttakeskuksella (Koskikatu 5-7) tai asiakkaan omissa tiloissa. Toteutamme myös etäkursseja! Tiedot piirakkakouluista tällä sivulla.

Tilattavat kurssit yrityksille ja yhteisöille 2024

Kurssitilaukset ja kyselyt: pohjois-karjala@martat.fi

Hinnasto

  • 10 henkilöä 450 € , lisähenkilöt 30 €
  • Perjantai-ilta ja lauantailisä 50 €
  • Sunnuntaisin kurssihinta kaksinkertainen
  • Kurssit kurssitarjottimen ulkopuolelta +300 €
  • Pikkujoulu -kurssien tiedot täällä
Ruokakurssit

Kurssilla saa uusia ideoita ja pääsee nauttimaan uusista makuelämyksistä. Kurssin kesto on 3h. Hinta sisältää kotitalousasiantuntijan opetuksen, reseptilehtisen ja ruokailun.

Puutarhakurssit

Puutarhakursseilla saa ohjeita ja ideoita puutarhan hoitoon ja suunnitteluun. Puutarhakurssit sopivat kaikille, erityistä harrastuneisuutta ei vaadita. Kurssin kesto on 2-3h. Hinta sisältää asiantuntijan opetuksen ja käytettävät materiaalit.

Kursseista sanottua

”Kiitos paljon tyhy-iltapäivästä! Oikein hyvin valmisteltu ja vedetty tilaisuus. Saatiin uusia ideoita, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessä oloa. Voin lämpimästi suositella ruokakurssejanne. Tämä oli meille jo toinen kerta ja oli nimenomaan porukoiden toive.”


Peruutusehdot

Kurssin voi peruuttaa veloituksetta 2 viikkoa ennen tapahtumaa, jonka jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 150 € peruutusmaksun. Tilaajalla on myös mahdollisuus siirtää kurssi toiseen ajankohtaan, jos kurssin alkuun on vähintään kolme arkipäivää.

Peruutus tulee tehdä suoraan kurssinpitäjälle, jolta kurssivahvistus on saapunut. Mikäli kurssi perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan kurssimaksu tilaajalle.