Ruoka- ja puutarhakurssit

-> Marttayhdistysten kurssit tältä sivulta

Pohjois-Karjalan Martat järjestävät kursseja monipuolisilla aiheilla: makumatkoja, arkiruokaa, leivontaa, puutarhanhoitoa jne. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti Joensuussa Marttakeskuksella (Koskikatu 5-7) tai asiakkaan omissa tiloissa. Toteutamme myös etäkursseja! Tiedot piirakkakouluista tällä sivulla.

Tilattavien ruokakurssien aiheet 2023

Kurssitilaukset ja kyselyt: pohjois-karjala@martat.fi

Hinnasto

Keittiötiimi -ruokakurssit

Kurssilla saa uusia ideoita ja pääsee nauttimaan uusista makuelämyksistä. Kurssin kesto on 3h. Hinta sisältää kotitalousasiantuntijan opetuksen, reseptilehtisen ja ruokailun.

Makujen Akatemia -ruokakurssit

Kurssi tarjoaa ruokaelämyksen ruoanlaiton ja ruokailun parissa. Kurssin hinta sisältää kotitalousasiantuntijan opastuksen 3 h, kolmen ruokalajin illallisen ja pakkauksen, jossa on reseptit ja esiliina. Materiaalit saatavana myös englannin kielellä.

  • 1–8 henkilöä 700 €, lisähenkilöt 88 €/ hlö
Puutarhakurssit

Lisätietoja tulossa pian!

Kursseista sanottua

”Kiitos paljon tyhy-iltapäivästä! Oikein hyvin valmisteltu ja vedetty tilaisuus. Saatiin uusia ideoita, hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessä oloa. Voin lämpimästi suositella ruokakurssejanne. Tämä oli meille jo toinen kerta ja oli nimenomaan porukoiden toive.”


Yhteisöille ja yrityksille tilatut kurssit voi perua veloituksetta seitsemän (7) päivää ennen kurssia. Jos peruutus tehdään alle seitsemän (7) päivää ennen kurssia, laskutetaan kurssista täysi hinta.