Marttakurssit vuodelle 2022

Jokainen yhdistys saa yhden ruoka-, puutarha- tai kodintalous -aiheisen kurssin 100 € kurssihintaan. Hinta sisältää myös kurssitarvikkeet, eli 100 euroa on kokonaiskulu, jota yhdistykselle kurssista koituu. Kursseja voi tilata halutessaan myös useamman samalle vuodelle. Seuraavat kurssit maksavat 180 € + tarvikkeet + kauppamaksu 20 €. Kurssit voidaan järjestää Marttakeskuksella tai muussa yhdistyksen ilmoittamassa tilassa. Mikäli ulkopuolisesta tilasta koituu kustannuksia, yhdistys hoitaa ne itse.

Kurssin toteutumiseksi vaaditaan vähintään kuusi osallistujaa, kurssin maksimiosallistujamäärä riippuu kurssitilasta ja mahdollisesti voimassa olevista rajoituksista. Monet kurssiaiheet onnistuvat hyvin myös etäkursseina ja niistä on saatu viime vuosien aikana hyviä kokemuksia, joten kannustamme harkitsemaan myös etäkurssivaihtoehtoa, etenkin jos muutoin tuntuu haastavalta saada yhdistyksen jäseniä liikkeelle tapahtumiin.

Kurssien tilaaminen

Otamme tänä vuonna käyttöön sähköisen tilauslomakkeen, joka helpottaa piirin päässä tilauksien hallintaa. Toivomme, että uusi kurssitilauslomake on myös teidän näkökulmastanne helppokäyttöinen! Sähköisen lomakkeen täyttääksesi tarvitset tietoosi: yhdistyksen yhteyshenkilön, kurssiaiheen (kts. kurssitarjotin 2022), mahdollisen toiveen kurssiajankohdasta ja kurssipaikan (Marttakeskus, Muu kurssipaikka, etäkurssi).

Tässä linkki sähköiseen tilauslomakkeeseen: bit.ly/marttakurssit

Myös paperilomaketta saa edelleen käyttää, mutta suosittelemme ensi sijaisesti sähköisen alustan käyttöä. Paperiset lomakkeet voi toimittaa täytettynä ja skannattuna osoitteeseen: maija.kontturi@martat.fi tai postitse osoitteeseen Pohjois-Karjalan Martat ry Koskikatu 5-7 80100 Joensuu.

Kurssitilaukset koko vuodelta toivotaan piiriin 28.2.2022 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista emme voi varmaksi luvata 100 € kurssihintaa.