Kurssien tilaaminen marttayhdistyksille

Yhdistykset voivat tilata ruoka- ja puutarhakursseja ja -luentoja piiristä. Kurssiaiheet löytyvät kurssitarjottimelta. Kaikki kurssit maksavat 200 € + tarvikkeet ja matkakulut. Kurssit voidaan järjestää Marttakeskuksella tai muussa yhdistyksen ilmoittamassa tilassa. Mikäli ulkopuolisesta tilasta koituu kustannuksia, yhdistys hoitaa ne itse. Kurssitilauksia voi tehdä pitkin vuotta. Toivomme kuitenkin tilaukset hyvissä ajoin, jotta kurssitilat ja ohjaaja järjestyvät.

Lisätietoa ja tilaukset tiina.anola-pukkila@martat.fi tai p. 050 448 3321

Valtionavulla tuettavat kurssit

Valtionavullatuettavat kurssit jatkavat vuonna 2024 samaa periaatetta kuin edellisenä vuonna. Vuonna 2023 saimme hyviä kokemuksia yhdistysten yhteisistä kursseista. Kannustamme marttayhdistyksiä yhteistyöhön kurssien järjestämisessä, sillä kaikkien yhdistyksien ei ole mahdollista saada omaa kurssia. Toivomme, että vertaismartat voivat olla apuna yhteiskurssien järjestämisessä alueillaan.

Tilattavien kurssien aiheet löytyvät kurssitarjottimelta. Kursseja voi tilata jo nyt! Aikaistimme tilausmahdollisuutta, jotta kursseja saataisiin varattua jo ensi vuoden alkupuolelle. Valtioavullatuetut kurssit tulee tilata viimeistään 1.3.2024. Tämän jälkeen tehdyistä tilauksista emme voi varmaksi luvata tuettua kurssia.

Puutarha- tai ympäristökurssi ruokakurssin lisäksi

Päätimme, että vuonna 2024 alue voi saada ylimääräisen valtionapukurssin, jos se on puutarha- tai ympäristöteemalla ja niiden toteutus on tammi-maaliskuussa tai loka-joulukuussa.

Kurssien ehdot

Valtionavullatuetun kurssin minimi osallistujamäärä on 12 (ja enintään 20). Tilan koko huomioidaan. Kurssien tulee olla kaikille avoimia ja kursseille voi esimerkiksi kutsua ystäviä ja sukulaisia tutustumaan marttatoimintaan. Osallistujamäärät vaikuttavat meille jaettavan valtionavun määrään. 

Valtionavulla tuetun kurssin hinta

Tuettujen kurssien hinta on 130 euroa ja se sisältää kurssitarvikkeet, matkat, muut materiaalit ja ohjauksen. Yhdistykset maksavat itse mahdollisen tilavuokran. 

Kurssin tilaaminen

Kun alueen yhdistykset ovat päättäneet sopivan kurssiaiheen, tilaukset voi tehdä sähköisellä lomakkeella. Lomakkeen täyttääksesi tarvitset tietoosi: alueen yhteyshenkilön, kurssiaiheen, mahdollisen toiveen kurssiajankohdasta ja kurssipaikan (Marttakeskus, Muu kurssipaikka, etäkurssi).

Lisätietoja: tiina.anola-pukkila@martat.fi tai p. 050 448 3321.

Linkki 2024 vapu kurssitilauslomakkeeseen on sulkeutunut