Tilauskurssien yleiset ehdot

Kurssivahvistus ja osallistujamäärän ilmoittaminen

Tilattuasi kurssin, saat kurssin pitäjältä vahvistuksen päivämäärästä ja kellonajasta. Tilaajan tulee ilmoittaa osallistujamäärä ja ruokakursseille mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot viikkoa ennen kurssia.

Laskutus

Tilaaja toimittaa halutun laskutusosoitteen (verkkolasku tai sähköposti) kurssin pitäjälle viimeistään kurssipäivänä. Laskun maksuaika on 14 pv ja lasku lähetetään kurssin jälkeen.

Etäruokakurssit

Etäruokakurssit järjestetään Teams alustalla. Ruokaohjeet, ostoslista, etäkurssilla käytettävä Teams linkki ja ohjeet verkkokurssille osallistumiseen toimitetaan tilaajalle viimeistään 5 arkipäivää ennen kurssia. Kurssista on sovittaessa saatavilla tallenne lisämaksusta.

Peruutusehdot

Kurssin voi peruuttaa veloituksetta 2 viikkoa ennen tapahtumaa, jonka jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 150 € peruutusmaksun. Tilaajalla on myös mahdollisuus siirtää kurssi toiseen ajankohtaan, jos kurssin alkuun on vähintään kolme arkipäivää.

Ostaessasi palvelun, hyväksyt yllä mainitut ehdot. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, otathan yhteyttä: pohjois-karjala@martat.fi.