Kiitä ja muista yhdistyksesi toimijaa tai läheistä marttaa. Martan hautakiveen voi lisätä hautareliefin tai kaiverruttaa marttamerkin kunnianosoituksena tärkeästä vapaaehtoistyöstä. Merkkiä voi käyttää myös esimerkiksi kuolinilmoituksessa sekä muistotilaisuuden kutsussa tai käsiohjelmassa. Myös suruadressin lähettäminen on kaunis ja perinteinen suomalainen tapa.


Hautareliefi

Martan hautakiveen voi lisätä hautareliefin tai kaiverruttaa marttamerkin kunnianosoituksena tärkeästä vapaaehtoistyöstä. Reliefin voi hankkia omaiset, yhditys, piiri tai jokin muu taho, joka haluaa muistaa marttaa. Edellytyksenä on, että vainaja on ollut martta jossain vaiheessa elämäänsä.

Hautareliefi on valmistettu valetusta pronssista. Kohopinta on kirkas ja pohjassa on tumma patina. Reliefi on kestolakattu, minkä ansiosta sen alkuperäinen sävy säilyy ulkoilmassa vuosia tummumatta. Halkaisija on 6 cm. Kohopinta on kirkas.

Hautareliefi on valmistettu valetusta pronssista. Kohopinta on kirkas ja pohjassa on tumma patina. Reliefi on kestolakattu, minkä ansiosta sen alkuperäinen sävy säilyy ulkoilmassa vuosia tummumatta.

Reliefi kiinnitetään hautakiveen piilokiinnityksellä kahdella M3x15 mm kierretapilla. Tapit tulevat pakkauksen mukana. Reliefin voi kiinnittää kiveen myös jälkikäteen. Reliefin kiinnityksestä huolehtii omaiset tai se taho, joka on relefin hankkinut esim. yhditys. Reliefit valmistaa kotimainen Paasikivi Oy, lue lisää osoitteesta www.paasikivi.fi.

Tilaa reliefi siirtymällä tästä Martanpuotiin


Marttamerkki hautakivessä ja painotuotteissa

Lehvillä koristeltua juhlallista marttamerkkiä voi käyttää martan kuolinilmoituksessa, muistotilaisuuden kutsussa tai kirkko-ohjelmassa. Sen voi myös kaiverruttaa martan hautakiveen. Merkin kaiverrus päällystetään lehtikullalla. Merkki voi olla kooltaan 6×6 cm tai 4,5×4,5 cm. Hinta-arvion voi kysyä paikallisesta hautaustoimistosta tai kiviliikkeestä.


Suruadressi

Suruadressin lähettäminen on kaunis ja perinteinen suomalainen tapa ottaa osaa suruun, muistaa vainajan omaisia sekä kunnioittaa vainajan muistoa. Martanpuodissa on myynnissä neljä erilaista adressia.

Tilaa adressi siirtymällä tästä Martanpuotiin