Martat tekevät laajaa ja monipuolista toimintaa ympäri Suomen. Toiminnan tilastoinnin tarkoituksena on tehdä järjestön vapaaehtoistoiminta näkyväksi. Tilastoinnin raportti on samalla yhteenveto yhdistyksen toiminnasta.

Toiminnan tilastoinnin sovellukseen on tehty päivitys. Yhdistyksen tilastointi vuoden 2020 toimintojen osalta on nyt  ryhmitelty uudelleen. Ryhmittely tukee marttajärjestön vuoden 2020 toimintasuunnitelmaa.

Toimintatilaston käyttöohje 2020

Tarkennuksia toiminnan tilastoinnin ohjeisiin uusien toimintatapojen tullessa osaksi yhdistyksen arkea.

Toiminnan tilastointi kevät 2020

Ajankohtaista, Alkuvuoden toiminnan tilastointi on hyvä tehdä nyt kun toiminnassa on hiljaisempaa. Pitäkää huoli, että vastuuhenkilön vaihtuessa perehdytätte uuden henkilön tehtäväänsä.  Näin toimien tuette häntä hoitamaan tehtävän parhaalla mahdollisella yhdistystä hyödyntävällä tavalla.

 


Piiri kirjaa vapaaehtoistoiminnan tilastointiin ne toiminnot, joissa se toimii yhdessä yhdistysten vapaaehtoisten kanssa. Piirin vapaaehtoistoiminnan tilastointi sisätää talkootyöt,  eri sisältömarttojen  vapaaehtoistoiminnan, toiminnan neuvonnan apuna ja piirin hallitustyöskentelyn. Päivitetty luokittelu tarkemmin toimintatilaston käyttöohje 2020 linkissä.

Piirin vapaaehtoistoiminnan tilastoinnin ohje 2020