Puurokuu – jotta kaikilla olisi puuroa pöydässä

Lokakuu on puurojen sesonkia. Lokakuu on myös hyvä aika tempaista Marttojen kansainvälisten hankkeiden puolesta. Yksi varainkeruun muoto on keittää puuroja ja myydä niitä torilla, seurakunnan tiloissa tai kauppakeskuksessa. Osa yhdistyksistä järjestää oman puuroillan, keskustelee kansainvälisten hankkeiden kuulumisista ja kerää jäseniltä osallistumismaksun Marttojen kehitysyhteistyölle. Tapoja on monia. Annos Afrikkaa -kurssiaineiston avulla voit keittää vaikka ugalia, nsimaa tai fufua lisukkeineen!

Annos Afrikkaa

Ota omaksesi Annos Afrikkaa -ruokakurssi ja marttaillan aineisto. Kirjanen sisältää reseptejä ja tarinoita kahdeksasta yhteistyökumppanimaastamme 40 vuoden ajalta. Alta löydät kirjasen nettiversion (issuu), pdf-muodon sekä kehitysyhteistyöstä kertovan diasarjan, jota voi käyttää marttailloissa tai virtuaalisesti. (Diasarja sisältää linkin videoon, jonka osoite on kopioitava selaimeen, jotta sen voi näyttää. Linkki ei aukea suoraan dokumentista.)

Suoraan ylhäältä käsin otettu kuva, jossa nurikolla on metallilautasia, joilla on isot annokset maissipuuroa, punaista kastiketta sekä palanen kanaa.

Annos Afrikkaa selattavassa issuu-muodossa

Annos Afrikkaa 2020

Marttojen kehitysyhteistyö 40 vuotta -diasarja

Lahjoituksiamme tarvitaan

Lahjoittaisiko sinun yhdistyksesi Marttojen kehitysyhteistyölle pitämällä marttaillan puurojen merkeissä tai kokkaamalla uudesta reseptiaineistoista parhaita paloja? Kaikissa kasvokkain tapahtuvissa kokoontumisissa pyydämme noudattamaan hyvää hygieniaa ja turvavälejä.

Puurokuun tuotto tilitetään Marttaliiton kansainvälisen toiminnan keräystilille: Danske Bank FI15 8000 1570 4855 90 /Marttojen kehitysyhteistyö, viite 2066. Poliisihallitus keräyslupa RA/2020/857. Lupa on myönnetty Marttaliitto ry:lle 15.7.2020 ja se on voimassa 1.8.2020 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.


Lisätietoa