Marttojen kuntouttava työtoiminta

Marttojen Arkitreenit ovat kuntouttavaan työtoimintaan järjestettävää ryhmätoimintaa, joka toteutetaan ostopalveluna Joensuun kaupungille. Arkitreenit soveltuvat nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat lisävalmiuksia arjen taitoihin. Tavoitteenamme on parantaa elämänhallintaa, toimintakykyä sekä mahdollisuuksia siirtyä työelämään ja hakeutua ammatilliseen koulutukseen. Tavoitteemme on opastaa, kuinka ravitsemuksen, siisteyden ja talouden hallinnan avulla saadaan arkeen jaksamista ja voimaa.

Arkitreeneissä käymme monipuolisesti läpi ruoanvalmistusta ja ravitsemusta, puhtaanapitoa ja tekstiilienhoitoa sekä kodin talouteen ja kuluttaja-asioihin liittyviä asioita. Jokaisella tapaamiskerralla valmistamme myös terveellisen ja maistuvan lämpimän aterian. Tapaamiskertamme ovat hyvin käytännönläheisiä ja suunnittelemme yhdessä viikoittaista toiminnan toteutusta ja tavoitteita. Huomioimme sisällöissä sekä ryhmän että osallistujien henkilökohtaiset tarpeet. Osallistujilla on lisäksi mahdollisuus suorittaa Marttojen Arkitreenien osaamispisteitä.

Mikäli kiinnostuit Arkitreeneistä ja olet oikeutettu kuntouttavaan työtoimintaan, tule mukaan toimintaamme. Ota yhteyttä Marttoihin tai Siun Soten sosiaalityöhön.

Lämpimästi tervetuloa!