Yhdistyksen yläkuva kuntoon

Seuraavan tehtävän tavoite on ”siistiä” yhdistyksen etusivulla oleva yläkuva laittamalla siihen yhdistyksen yhteystiedot paikoilleen sekä ajankohtainen kuva. Tehtävä on oltava valmis reilun viikon kuluttua 15.9.2019 asti (pidennetty aika).

Yläkuva on yhdistyksen etusivulla (ks. esimerkiksi Fiskarin Martat >)

Tehtävä on tehty, kun olet vaihtanut kuvan ja laittanut paikoilleen seuraavat asiat:

  • Kerro, millä paikkakunnalla tai alueella yhdistyksenne toimii.
  • Anna sähköposti tai muu yhteystieto, jossa vastataan.
  • Jos yhdistyksenne on somessa, laita kanavat kaikkien tietoon.
  • Tarkista, että Liity marttoihin -painike on näkyvissä sivulla.

Lue kampanjasta > 

Toimi näin

1. Katso päivitysohjeista, kuinka laitat yhdistyksen perustiedot paikoilleen. (Muista kirjautua sivuille, kun teet päivityksiä.)

2.Tarkista myös, että yhdistyksen sivuilla näkyy Liity jäseneksi -banneri.

Jos se ei näy, lisäät sen helposti seuraavasti:

Kun olet yhdistyssivun muokkausnäkymässä, rullaa alas, kunnes näet sinisen napin ”Lisää sisältöelementti”. Paina sitä ja valitse valikosta ”Liity Martaksi”. On suositeltavaa, että banneri on sivun alussa heti yläkuvan jälkeen (kuvassa yhdistyksen nimi). Voit raahata banneria hiirellä ylemmäs/alemmas kohtaan, johon sen haluat. Raahaa painamalla bannerin vasenta reunaa. 

 

3. Kun olet päivittänyt yläkuvan ja tarkistanut, että Liity jäseneksi -banneri on yhdistyssivullanne, lähetä oman yhdistyksen verkko-osoite minulle, osoitteeseen susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi. Käytännössä siis kopioit sivusi URL-osoitteen ja liität sen s.postiin. Ks. malli kuvasta.

4. Kirjoita Aihe-kenttään YLÄKUVA

Arvomme kassipalkinnon 9.9.2019. Voittaja ilmoitetaan täällä mediamarttojen Facebook-ryhmässä ja infokirjeessä. HUOM! Tehtäviä on loppuvuoden aikana useampia. Ahkerimmalle yhdistykselle annamme vuoden lopussa yllätyspalkinnon! Ole siis aktiivinen.