Esittele yhdistyksen toiminta

Seuraavan tehtävän tavoite on tehdä marttayhdistykselle selkeä ja napakka kuvausteksti sen toiminnasta. Lue ohjeet ja tee ”yhdistyksennäköinen” teksti. Tehtävä on oltava valmis 29.9.2019. Kaikkein kesken arvomme yhden kerän ihanaa Marttaraitaa!

Tehtävä on tehty, kun olet kirjoittanut tekstin ja laittanut sen paikoilleen omalle yhdistyssivulle. Pyri noudattamaan ohjeita!

Kerro tekstissä…

  • Mitä yhdistys tekee? Onko toiminnalla painopisteitä (teatteri, käsityöt, puutarha, lukupiiri, liikunta tms.).
  • Missä ja milloin kokoontuu (jos esimerkiksi on vakiopaikka ja -aika olemassa)
  • Keneltä voi kysyä lisää toiminnasta (sähköpostiosoite tai/ja puhelin)
  • Toivota tervetulleeksi mukaan!

Toimi näin

1. Katso päivitysohjeista, kuinka laitat yhdistyksen perustiedot paikoilleen. (Muista kirjautua sivuille, kun teet päivityksiä.)

2. Kun olet tehnyt tehtävän, lähetä oman yhdistyksen verkko-osoite minulle, osoitteeseen susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi. Käytännössä siis kopioit sivusi URL-osoitteen ja liität sen s.postiin. Ks. malli kuvasta.

3. Kirjoita Aihe-kenttään TOIMINNANKUVAUS

Arvomme lankapalkinnon 30.9.2019. Voittaja ilmoitetaan mediamarttojen Facebook-ryhmässä ja infokirjeessä. HUOM! Tehtäviä on loppuvuoden aikana useampia. Ahkerimmalle yhdistykselle annamme vuoden lopussa yllätyspalkinnon! Ole siis aktiivinen!

Novitan marttajärjestön 120-vuotisjuhlavuodeksi tekemässä langassa toistuvat juhlavuoden iloiset yhdessä tekemisen värit. Novita lahjoittaa jokaisesta myydystä marttaraita-kerästä 50 senttiä Marttajärjestön työhön kotimaan lapsiperheiden tukemiseksi. Lankaa myydään 1.9. alkaen helmikuun 2020 loppuun saakka.