Alasivujen avulla luot yhdistyssivulle sisältöä

Seuraavan tehtävän tavoite on opetella, kuinka alasivu tehdään yhdistyssivulle. Alasivut ovat niitä, jotka eivät heti näy, kun tulet yhdistysivulle, vaan ne ovat ”yhdistyksen etusivun takana”. Alasivuille siirryt etusivujen bannereista.

Tutustu alasivun ”logiikkaan” ja ohjeisiin. Ohjeet löydät täältä:

Ohje MS-pilvipalvelussa tai
Ohje PDF-muodossa

Voit osallistua tehtävään kahdella eri tavalla:

  1. Valitse yhdistyssivuilta yksi sivu, jonka päivität ohjeen mukaan. Keskity otsikoiden ja väliotsikoiden laittamiseen. Kokeile piristää sivua, laittamalla kuva paikoillen.
  2. Luo kokonaan uusi sivu ohjeita seuraamalla. Esimerkiksi yhdistyksen toimintasuunnitelman esittely on mainio sivu harjoitteluun. Katso esimerkkinä Tikkurilan Marttojen toimintasuunnitelma > tai Suurpellon Marttojen selkeä toimintakalenteri, jossa on käytettyu taulukkoa > 

Tehtävä on oltava valmis 20.10.2019. Kaikkien kesken arvomme kaksi tyylikästä ja laadukasta Marttakassia.

Toimi näin

1. Katso päivitysohjeista, kuinka teet alasivun. Lue koko ohje ensin, tee sitten päivitykset tai luo kokonaan uusi sivu. (Muista kirjautua sivuille, kun teet päivityksiä.)

2. Kun olet tehnyt tehtävän, lähetä minulle linkki siihen sivuun, jonka olet tehnyt, osoitteeseen susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi. Käytännössä siis kopioit sivun URL-osoitteen ja liität sen s.postiin. Ks. malli kuvasta.

3. Kirjoita Aihe-kenttään ALASIVU

Palkinnon arvonta

Arvomme kassipalkinnot 21.10.2019. Voittajat ilmoitamme mediamarttojen Facebook-ryhmässä ja infokirjeessä. HUOM! Tehtäviä on loppuvuoden aikana useampia. Ahkerimmalle yhdistykselle annamme vuoden lopussa yllätyspalkinnon! Ole siis aktiivinen!