”Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa…”

Kerro siis yhdistyksen toiminnasta kuvin ja tarinoin. Rakenna tapahtumista kuvakoosteita ja tee yhdistyksesi sivulle kuvagalleria.

Kuvagalleria ei ole mikään erityinen ”erikoissivu”. Käytännössä luot alasivun, jonne laitat kuvia galleriamuotoon. Muutama asia on kuitenkin hyvä muistaa. Kun tapahtumissa otetaan kuvia, kerro osallistujille, että kuvat tulevat martat.fihin julkisesti kaikkien nähtäville. On tietysti hyvä painottaa asian myönteistä puolta: kuvin pääsemme kertomaan muillekin marttailusta ja tekemisen meiningistä!

Aikataulu

Aikaa tehtävän tekemiseen on koko joulukuu. Nyt onkin aika tehdä ihana kuvakollaasi vaikkapa joulun ajan myyjäisistä! Arvomme neljä kirjapalkintoa.

Katso ohjeet

Toimi näin

  1. Katso päivitysohjeista, kuinka kuvagalleria luodaan. Lue koko ohje ensin, tee sitten päivitykset. (Muista kirjautua sivuille, kun teet päivityksiä.)
  2. Kun olet tehnyt tehtävän, lähetä minulle linkki siihen sivuun, jonka olet tehnyt, osoitteeseen susanne.ranta-kiiski(at)martat.fi. Käytännössä siis kopioit sivun URL-osoitteen ja liität sen s.postiin. Ks. malli kuvasta.
  3. Kirjoita Aihe-kenttään KUVAGALLERIA

Palkinnon arvonta

Arvomme kirjat tammikuussa 2020. Voittajat ilmoitamme mediamarttojen Facebook-ryhmässä ja infokirjeessä. HUOM! Tehtäviä on loppuvuoden aikana useampia. Ahkerimmalle yhdistykselle annamme vuoden lopussa yllätyspalkinnon! Ole siis aktiivinen!