Marttaliitto suosittelee, että yhdistykset käyttävät jatkossa kotisivujen tekemiseen Yhdistysavain-palvelua. Se on rakennettu helppokäyttöisyys ja käyttäjäystävällisyys edellä.

Uudistetun Yhdistysavaimen marttasivupohjaan vakioidut kentät auttavat sivujen teossa. Yhdistysavaimen perusversio on yhdistykselle maksuton ja tarjoaa yhdistykselle enemmän mahdollisuuksia, kuin nykyinen Martat.fi:ssä oleva yhdistyssivu. Maksullisilla versioilla pystyy rakentamaan laajemmat tarpeet täyttävät verkkosivut, jotka kasvavat sen mukaan, miten paljon yhdistys haluaa sitä käyttää.


Koulutus kotisivujen tekemisestä Yhdistysavaimeen

Koulutuksen Yhdistysavaimen käyttöönotosta ja kotisivujen teosta voit katsoa Martta-akatemiasta. Jos yhdistyksellänne ei ole vielä Yhdistysavaimessa nettisivua, voit siirtyä koulutuksen 21 ensimmäisen minuutin jälkeen kohtaan, kun koulutusta on kulunut 37 minuuttia. Jos yhdistyksenne on jo aiemmin käyttänyt Yhdistysavaimen nettisivuja, voit keskittyä koulutuksen 37 ensimmäiseen minuuttiin.

Siirry koulutukseen tästä linkistä. Linkki avautuu selaimen uuteen välilehteen.
Kurssin nimi: Marttayhdistysten kotisivut

Yhdistysavaimen nettisivuilta löytyy erittäin hyvät kirjalliset ohjeet nettisivujen tekemiseen ja sieltä löytyy myös chat-palvelu, jossa asiakaspalvelu auttaa vastaamaan nettisivuihin liittyvissä kysymyksissä. Linkki avautuu selaimen uuteen välilehteen.


Yhdistysavain-sivujen tekeminen

Uuden Yhdistysavain-sivuston voi perustaa tämän linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Sivusto on tärkeää perustaa nimenomaan tältä sivulta, jotta yhdistys saa marttayhdistyksille suunnatut edut käyttöönsä. Käyttö alkaa aina ilmaisversiolla.

Mikäli yhdistyksellä on jo Yhdistysavaimen vanhalla Classic-kotisivutyökalulla tehdyt sivut, ohjeet sivuston uudistamiseen löytyvät tämän linkin takaa kohdasta Nykyisille asiakkaille.

Lisätietoja myös Yhdistysavaimen ohjesivuilta.


Yhdistysavain-sivujen kustannukset

Marttaliitto neuvotellut marttayhdistyksille reilun tarjouksen.

  • Free Maksuton.
  • Start 14,20 €/kk sis alv
  • Plus 27,40 €/kk sis alv.

Marttayhdistysten tiedot martat.fi-sivuilla

Martat.fi pääsivustolle yhdistysten laajat perustiedot tuodaan tulevaisuudessa Marttaliiton jäsen- ja järjestörekisteristä. Tietoja hyödynnetään erityisesti jäsenhankinnassa ja liittymisprosessissa. Yhdistysten perustietoja on kerätty yhdistyskyselyn 2022 yhteydessä ja jatkossa yhdistykset voivat muuttaa ja täydentää tietojaan Marttarekisterissä 

Yhdistyksistä martat.fi-sivuille tuotavat tiedot ovat:

  • Yhdistyksen nimi
  • Toiminnan yleiskuvaus (max. 250 merkkiä)
  • Toiminnan pääteemat, joiden avulla jäsenyydestä kiinnostunut voi hakea itselleen sopivaa yhdistystä
  • Piiri, johon yhdistys kuuluu
  • Paikkakunta tai paikkakunnat, joissa yhdistys toimii
  • Sosiaalisen median kanava / verkkosivu, josta jäsenyydestä kiinnostuneet saavat yhdistyksestä tietoa
  • Kanava, josta yhdistyksen jäsenet saavat tietoa toiminnasta

Martat.fi-yhdistyssivuston sulkeminen

Yhdistykset pystyvät muokkaamaan nykyisiä Martat.fi-yhdistyssivuja kesäkuun 2023 loppuun saakka.  

Sivut piilotetaan näkyvistä vuoden 2023 lopussa. 


Lue lisää muutoksen taustasta