Marttajärjestö ottaa syyskuussa käyttöön uuden jäsenrekisterin. Marttayhdistysten jäsenrekisteri eli portaali korvautuu Marttarekisterillä. Jäsenrekisteriä on kehitetty marttayhdistysten toiveiden mukaisesti ja uusi ohjelma on helppokäytöinen.

Jäsenten tiedot päivittyvät vanhaan jäsenrekisteriin 2.8.2022 asti. Tämän jälkeen yhdistykset voivat vielä katsella jäsentensä tietoja, mutta uudet ja eronneet jäsenet eivät enää siirry rekisteriin, eikä luottamustoimia tai osoitteita voi muuttaa tai päivittää.

Elokuussa liittyneet ja eronneet jäsenet päivittyvät uuteen Marttarekisteriin ja näkyvät yhdistysten jäsentiedoissa syyskuun alun aikana, kun uusi rekisteri aukeaa. Yhdistyksen jäsenrekisterivastaava voi päivittää syyskuussa muuttuneet luottamustoimet sekä jäsenten muuttuneet osoitteet uuteen Marttarekisteriin.

Uudet jäsenet voi edelleen ilmoittaa osoitteeseen jarjestosihteeri@martat.fi, mikäli he eivät ole itse liittyneet Martat.fi:ssä. Samaan osoitteeseen voi myös ilmoittaa eronneet jäsenet.

Tunnukset uuteen Marttarekisteriin

Nainen pinkissä Marttapaidassa istuu pöydän ääressä toimistossa ja käyttää tietokonetta. Koneen ympärillä on lehtiä ja pöydän reunalla on pieni puu keltaisesssa kukkaruukussa.Marttarekisterin tunnukset lähetetään yhdistysten puheenjohtajien lisäksi niille, joilla on tunnukset nykyiseen jäsenrekisteriin. Tälle sivulle lisätään elo-syyskuussa selkeät Marttarekisterin käyttöohjeet ja koulutusvideo.

Koulutus Marttarekisterin käytöstä

Kaksi samansisältöistä Marttarekisterin käyttökoulutusta järjestetään etäyhteyksin Teamsilla 29.9. ja 25.10.

Ilmoittaudu Marttarekisterin käyttäjäkoulutukseen TÄSTÄ