Kesän ruokalista
MA | TI | KE | TO | PE | LA | SU | |
kasvisruokapäivä | kasvisruokapäivä | ||||||
Aamupala | Valitse aamupalasi aamiaisehdotuksista. Välillä on mukava syödä aamupalaksi jotain totutusta poikkeavaa. | Täytetyt bagelit | Tuorepuuro puolukasta | ||||
Lounas | Arkena toinen päivän lämpimistä aterioista syödään yleensä koulussa tai työpaikalla. Jos työskentelet lounasaikaan kotona, kokoa ruoka edellispäivien tähteistä tai valmista edellisenä päivänä runsaasti päivällistä, jotta sitä riittää lounaaksikin. | Falafel pyörykät ja yrttikastike | Saariston kalavartaat, lisukkeena perunaa. | ||||
Välipala | Mansikka-raparperipuuro | Katkarapu-perunamunakas, käytä maanantaina yli jäänyt peruna. | Quesadilla, käytä eiliset tortillaletut. | Kalaisat muffinit, käytä eilinen kalakastike. | Lakkasmoothie | Viikonloppuna aikaa ruoan laittamiseen on yleensä enemmän. Aamiainen syödään myöhään ja rauhassa. Lounas ja päivällinen ovat yhdistetty yhdeksi isommaksi ateriaksi iltapäivällä. Iltapala on tavallista täyttävämpi, koska edellisestä ruoasta on jo aikaa. Viikonloppuisin välipala jää usein välistä. | |
Päivällinen | Perunaa ja kamerunilaista maapähkinäkastiketta | Broileritortillat | Kalanystävä pasta | Liha-makaronilaatikko | Kasvissosekeitto | ||
Iltapala | Valitse iltapalasi iltapalaehdotuksista. Muistele mitä söit aamupalaksi ja valitse jotain toisenlaista. | Letut | Saunaillan sienipatonki |