Martat-sovellus marttailtaan

Marttojen  oma mobiilisovellus kokoaa yhteen Marttojen herkullisimmat ruokaohjeet, rakastetuimmat kodinhoidon vinkit sekä muut kestävän arjen asiat sieniretkistä hyötykasvien viljelyyn.

Yhdistyksissä kannattaa ottaa porukalla sovellus käyttöön ja tutustua sen mahtaviin marttailusisältöihin! Ladatkaa sovellus kaikkien marttailtaan osallistuvien puhelimiin, harjoitelkaa kirjautumista ja tutkikaa, mitä kaikkea hyödyllistä sovelluksesta löytyy!

Martat-mobiilisovellus tuo rakastetuimmat marttasisällöt suoraan taskuusi!

Martat-sovelluksesta löydät ajankohtaiset satokauden reseptit, voit suunnitella oman ruokalistan, tallentaa omat ruokaohjeet sovellukseen sekä tilata muistutuksia kotitöistä. Jaa parhaat marttavinkkisi muille sovelluksen käyttäjille keskustelupalstalla sekä etsi itsellesi mieluinen tapahtuma sovelluksen tapahtumakalenterista.

Lisätietoa sovelluksen ominaisuuksista ja vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä.

Ladatkaa yhdessä Martat-sovellus kaikkien älypuhelimiin

Martat-sovellus löytyy Applen ja Androidin sovelluskaupoista hakemalla ”Martat” tai ”Marttaliitto”. Klikkaa ”Asenna” ja sovellus latautuu puhelimeesi.

Rekisteröidy käyttäjäksi ja kirjoita pyydetyt tiedot ja määritä kiinnostuksenkohteesi, joiden mukaan sovellus tarjoaa sinulle räätälöityä sisältöä (voit muuttaa näitä myöhemmin).

Ottakaa sähköinen jäsenkortti käyttöön

Sähköinen jäsenkortti kulkee helposti mukana Martat-sovelluksessa. Jäsenkortin avulla saat kaikki jäsenetusi käyttöön. Ottakaa sähköinen jäsenkortti käyttöön napauttamalla jäsenkorttilogoa sovelluksen oikeassa ylälaidassa. Liittäkää jäsenyys sovellukseen täyttämällä jäsennumero ja sukunimi niille varattuihin kenttiin. Jäsennumeron löytyy tarvittaessa oman Martat-lehden takakannesta. Jatkossa jäsenkorttisi löytyy automaattisesti sovelluksesta.

Tutustukaa Keskustelupalstaan

Koko sovelluksen sydän löytyy sovelluksen keskustelupalstalta, jossa martat ja ei-martat pääsevät keskustelemaan ja kysymään toisiltaan marttateemoihin liittyviä kysymyksiä. Meillä martoilla on keskustelupalstalla erityisrooli. Otettuamme marttojen sähköisen jäsenkortin käyttöön, marttoihin kuulumisemme näkyy myös keskustelupalstalla ja monille käyttäjille voi olla tärkeää saada kysymykseensä vastaus juuri martalta. Osallistukaa siis aktiivisesti keskusteluun, kommentoikaa ja jakakaa omia parhaaksi havaittuja niksejänne muiden iloksi.

Jaa oma marttavinkkisi keskustelupalstalla ja käy lisäksi kommentoimassa vähintään yhteen toisen laittamaan vinkkiin!

Tallentakaa reseptejä

Sovelluksesta löytyy valtavasti marttojen rakastetuimpia reseptejä, joista jokainen voi tallentaa omat suosikit ja koota vaikka valmiin ruokalistan arkea helpottamaan. Myös omien suosikkireseptien lisääminen sovelluksen reseptivihkoon käy vaivattomasti! Omat ruokaohjeet eivät näyt muille käyttäjille, joten voit huoletta koota sovellukseen omaa henkilökohtaista keittokirjaasi.

Valmistakaa marttaillan tarjoilut sovelluksen resepteistä ja tallentakaa ne jokaiselle omiin suosikkeihin.

Kokeilkaa yhdessä myös oman reseptin tallentamista sovellukseen. Onko yhdistyksellänne vaikka jokin luottoresepti, jonka voisitte tallentaa kaikkien puhelimiin (Marttalan marttojen luottopullat)?

Äänestäkää parasta kodinhoitovinkkiä

Käykää läpi sovelluksen kodinhoitovinkkejä ja järjestäkää äänestys, mikä niistä on käyttökelpoisin. Jokainen voi lisäksi käydä oman suosikkinsa kohdalla kertomassa, miten on kyseistä vinkkiä itse hyödyntänyt tai muokannut.

Jakakaa sovelluksen ilosanomaa!

Nyt on aika rummuttaa somekanavat täyteen Martat-sovellusta ja hehkuttaa siitä myös kaikissa tulevissa marttatapahtumissa sekä vinkata jokaisen omille kummin kaiman tutuille!

Tehkää marttaillan päätteeksi yhdistyksen somekanaviin päivitys, jossa jaatte ensikokemuksianne ja kommenttejanne sovelluksen käytöstä. Käyttäkää aihetunnisteita #Martat ja #MartatApp.