MA TI KE TO PE LA SU
Aamupala Valitse aamupalasi aamiaisehdotuksista. Välillä on mukava syödä aamupalaksi jotain totutusta poikkeavaa. Yrttibostonleipä Riisipuuro
Lounas Arkena toinen päivän lämpimistä aterioista syödään yleensä koulussa tai työpaikalla. Jos työskentelet lounasaikaan kotona, kokoa ruoka edellispäivien tähteistä tai valmista edellisenä päivänä runsaasti päivällistä, jotta sitä riittää lounaaksikin. Tofu-kasvisvokki Kasviskaalikääryleet
Välipala Puolukkasmoothie Kaura-porkkanapatukat Karpalo-banaaniherkku Porkkanarieskat Mausteinen hedelmäsalaatti Viikonloppuna aikaa ruoan laittamiseen on yleensä enemmän. Aamiainen syödään myöhään ja rauhassa. Lounas ja päivällinen ovat yhdistetty yhdeksi isommaksi ateriaksi iltapäivällä. Iltapala on tavallista täyttävämpi, koska edellisestä ruoasta on jo aikaa. Viikonloppuisin välipala jää usein välistä.
Päivällinen Juureslinssipihvit ja kasvistäyte Hernerouhe-makaronilaatikko Hunajajuurekset ja pastakastike nokkosista Pinaattikeitto, jossa voit hyödyntää eilisen nokkosta. Mantelinen rouskukiusaus
Iltapala Valitse iltapalasi iltapalaehdotuksista. Muistele mitä söit aamupalaksi ja valitse jotain toisenlaista. Vatkattu puolukkapuuro Tomaattipizza tähteeksi jääneistä rieskoista

 

Jaa sivu