Marsipaanimuovailua
Marsipaanista voi askarrella herkullisia syötäviä joulukoristeita, esimerkkiksi enkeleitä tai eläimiä.
Tarvikkeet
marsipaania (vaaleanpunaista, keltaista ja valkoista)
syötäviä kakunkoristeita (esim. hopeisia kuulia ja nomparelleja)
voipaperia
hammastikkuja
Possu
- Muotoile voipaperin päällä isompi pötkylä vartaloksi. Tee neljä pienempää pötkylää jaloiksi ja paina paikalleen.
 - Pyöritä pallo pääksi ja aseta paikalleen.
 - Litistä pienempi pallo kärsäksi ja lisää parista pienestä suikaleesta saparo ja korvat.
 - Tee nomparelleista silmät ja sieraimet (tai tökkää ne hammastikulla).
 
Enkeli
- Muotoile voipaperin päällä valkoisesta massasta siivet.
 - Tee valkoisesta massasta kolmio enkelin mekoksi ja paina varovasti siipien päälle.
 - Pyöräytä vaaleanpunaisesta pötkylät jaloiksi ja ja käsiksi. Tee myös pää.
 - Muotoile hiukset keltaisesta marsipaanista ja asettele ne paikalleen.
 - Koristele enkelin mekko esim. hopeakuulilla tai nomparelleilla.
 - Tee sädekehä valkoisesta marsipaanista tai hopeakuulilla.
 - Painele hammastikulla enkelille kasvot.