Joulubingot

Nyt ylös ja tekemään jotain kivaa yhdessä! Marttojen joulubingot sisältävät tehtäviä, joita voi suorittaa pitkin päivää sekä sisällä että ulkona. Kohtuullisuus bingo kannustaa laskemaan rimaa jouluvalmisteluissa.
Hengitä ja nauti jouluntunnelmasta itsellesi sopivin tavoin. Rastita joulubingomme ruutuihin joko kynällä tai virtuaalisesti, kun olet ”suorittanut” tehtävän.

Pelaaminen on helppoa: tältä sivulta tulostetaan jokaiselle oma bingokortti, johon merkitään suoritetut tehtävät. Tehtävät voi suorittaa luovasti: mikäli et esimerkiksi näe missään elävää punatulkkua, sellaisen voi etsiä vaikka postikortista tai vaikka piirtää tai askarrella itse. Tehtävät voi suorittaa sekä sisällä että ulkona, tosin ulkona kaupan päälle saa raitista ilmaa ja kahden sisällä vietetyn päivän jälkeen ulkoilusta tulee mahtava olo.

Etukäteen voi sopia, että mitä voittaja saa, mutta tärkeintä on yhdessä tekeminen, ei kilpaileminen muita vastaan. Ennemmin kannattaa vaikka sopia yhteisestä palkinnosta, kun tehtävät on suoritettu loppuun yhdessä.

Oman bingolapun voit halutessasi tulostaa täältä: Joulubingo

bingo joulu kohtuullisuus kalenteri

Oman bingolapun voit tulostaa täältä: Kohtuullisuus bingo