Pääsiäisruoka

Pääsiäisen ruokapöydässä näkyy kevät! Raikkaat salaatit, perinteiset padat sekä kananmunat koristavat pääsiäisateriaa. Toisille pääsiäinen on jo grillikauden avaushetki.

Pääsiäisen raikkaat salaatit

Juustopiiras versosalaatilla

Ohrahelmisalaatti

Keveä kevätsalaatti

Papu-pähkinäsalaatti

Lämmin nizzansalaatti

Vihreällä lautasella perunasalaattia, jonka pinnalla retiisiviipaleita ja herneitä. Lautasella puuvartinen lusikka. Pöydällä ympärillä koristeena yrtin lehtiä ja herneenpalkoja.

Ruokaisa perunasalaatti

Kananmunaherkut

Keitetyt kukkokiekuu munat

Uppomunat

Munakupposet

Munakasrulla

Keitetyt kananmunat

Paistettu muna

Pääsiäisen perinneruoat

Rahkajuusto

Fenkolia ja herkkusieniä

Savusilakkarulla

Lanttukardemummapata

Keväinen raastekeitto

Perunavohvelit

Pääsiäisen lammasruoat

Lampaankyljyksiä ja fetakastiketta

Banaanilammas

Lammaspaisti

Lammaspaimenen paistos

Punainen lammaspata

Murea lammaspata

Lisää Marttojen pääsiäisohjeita löydät täältä!

Mitä jälkiruokapöytään? Katso pääsiäisen jälkiruokaohjeet täältä!