Yksi maapallo riittää -haaste

Kaipaatko käytännön vinkkejä arjen valintoihin? Tartu Yksi maapallo riittää -haasteeseen!

Meillä on paljon keinoja kohtuullisen elämän edistämiseksi. Niitä askeleita otetaan päivittäin, tekemällä pieniä ja isoja valintoja. Mikä parasta, kestävän arjen teot edistävät myös hyvinvointia ja terveyttä.

Yksi maapallo riittää -haaste kannustaa tekemään näkyväksi kestävän arjen tavat, jotka jo kuuluvat elämääsi, ja kokeilemaan uusia taitoja ja tottumuksia. Käytä apuna oheisia tehtäväkortteja. Sivun lopussa on haaste Riddle-testin muodossa.

Tehtäväkortit

Tehtäväkortteja on viisi arjen eri osa-alueilta: asuminen ja kodinhoito, ruoka, kulutus, puutarha sekä liikkuminen. Jokaisessa tehtäväkortissa on tehtävien eli kestävien arjen askeleiden lisäksi vähintään yksi lisähaaste.

Tehtävien kohdalle voit merkitä rastin, kun olet kokeillut kerran tai useamman kerran eli ajoittain, ja vaihtaa rastin viimeiseen sarakkeeseen, kun se on jo omaksuttu tapa.

Voit tallentaa tehtäväkortit myös omalle laitteellesi tai tulostaa vaikka jääkaapin oveen. Kuvan tallentaminen onnistuu hiiren oikealla painikkeella. Sen jälkeen kuvaa voi muokata.

Tee kestävän arjen testi Yksi maapallo riittää -haasteen hengessä!