Hyvän mielen lahjavinkit

Tässä lahjavinkkejä, joilla voit auttaa muita sekä lähellä että kaukana. Martat auttavat heikossa asemassa olevia sekä kotimaassa että kehitysmaissa. Anna lahja, jolla on merkitystä.

Kertalahjoitus kotimaan keräykseen: Käytämme kotimaan työhön kerätyt varat  tuen tarpeessa olevien lapsiperheiden kotitalousneuvontaan ja arjen tukemiseen. Tuotoilla voimme järjestää lapsille kokkikursseja, vanhemmille ja lapsille yhteisiä kursseja sekä tarpeen mukaan kotitalousneuvonnallisia kotikäyntejä. Voit tehdä lahjoituksen TÄÄLLÄ.

Kertalahjoitus ulkomaan keräykseen: Marttajärjestö auttaa Kamerunin, Malawin ja Etiopian naisia ja tyttöjä kouluttamalla heitä ravitsemuksessa, kotitaloustaidoissa ja pienyrittäjyydessä. Lahjoittamalla tuet heidän kouluttautumistaan ja samalla lisäät perheiden arjessa selviämistä ja hyvinvointia. Etiopiassa avustustyön erityiskohteena ovat Addis Abeban vammaiset naiset, joiden itsemääräämisoikeutta ja elämäntaitoja pyritään vahvistamaan erilaisten koulutusten kuten kotitaloustyöpajojen kautta. Voit tehdä lahjoituksen TÄÄLLÄ.

Haluatko antaa lahjaksi kivaa tekemistä yhdessä muiden kanssa? Anna lahjaksi Marttojen ruokakurssi, jonka voit ostaa omasta piiristäsi. Kursseilla kokataan herkullista ruokaa ja samalla tutustutaan uusiin ihmisiin.

Lue lisää sivuiltamme muista tavoista, joilla voit tukea työtämme.